Εξυπ. Πελατών & Τηλ. Παραγγελίες: 2394 113110 - 2394 113524

Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

 Οι αποστολές των προϊόντων που επιλέξατε δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής στην περίπτωση που κάτω από το εικονίδιο του προϊόντος  που έχετε επιλέξει αναγράφεται Δωρεαν μεταφορικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην περίπτωση που κάτω απο το εικονίδιο του προϊόντος  δεν αναγράφεται Δωρεάν μεταφορικά τότε υπάρχει επιβάρυνση στον πελάτη 5,00€ 

Η αποστολές που πραγματοποιεί η εταιρία  shoesclub.gr γίνονται με τον SPEEDEX courier σε όλη την Ελλάδα από 1 εως 3 εργάσιμες μέρες  ανεξαρτήτως περιοχής (πόλη-νησί-δυσπρόσιτες περιοχες). Αποστέλλονται  την  αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα της παραγγελία σας εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη.

 

 Aλλαγές προϊόντων

 Έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε τα προ'ι'όντα που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακων  ημερών από την ημέρα παραλαβής του με κοστος 5,00€ ανα αποστολη αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρία που συνεργάζετε η shoesclub.gr. Aπαραίτητη προυπόθεση για την επιστροφή του προιόντος είναι να συμπληρώσετε την φόρμα ''ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ'' και η εταιρία shoesclub.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο. Όλα τα προ'ι'όντα επιστρέφονται στην έδρα της εταιρίας ΚΑΒΑΛΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.  Βασικός παράγοντας για την επιστροφή είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές και εξωτερικές φθορές καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του ή οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο πάντα με τα λογότυπα της εταιρίας. 

 Επίσης βασικός παράγοντας για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές (προτείνουμε να δοκιμάζετε το προϊόν πάνω σε μαλακή επιφάνεια, όπως χαλί, μοκέτα κλπ), καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του και στη σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε πίσω τα προ'ι'όντα που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακων  ημερών από την ημέρα παραλαβής του με κοστος 5,00€ ανα αποστολη αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρία που συνεργάζετε η shoesclub.gr. Aπαραίτητη προυπόθεση για την επιστροφή του προιόντος είναι να συμπληρώσετε την φόρμα ''ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ'' και η εταιρία shoesclub.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο. Όλα τα προ'ι'όντα επιστρέφονται στην έδρα της εεταιρία ΚΑΒΑΛΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Βασικός παράγοντας για την επιστροφή είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές και εξωτερικές φθορές καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του ή οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο πάντα με τα λογότυπα της εταιρίας. Επιστροφές χρημάτων γίνονται αυστηρά εντός 30 ημερολογιακών ημερών σε προιόντα τα οποία δεν υπαγόνται σε έκπτωση ή σε εκπτωτικά πάκετα προσφορών,εφόσον η εταιρία έχει παραλάβει τα προ'ι'όντα τα οποία έχει στείλει στον εκάστοτε πελάτη με όλα τα παραστατικά τα οποία την συνοδεύουν αφαιρόντας πάντα τα έξοδα αποστολής-επιστροφής και  ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ALPHA BANK  αφαιρώντας τα έξοδα αποστολής-επιστροφής που μπορεί να διαφέρουν σε κάθε περίπτωση ανάλογα με το βάρος και την περιοχή( δυσπρόσιτη ή μη ). Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει σε λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα τραπέζης (ανάλογα την τράπεζα μπορεί να διαφέρει το ποσό) τα επιβαρύνεται ο πελάτης.